Tort na zimno


googletag.cmd.push(function(){googletag.display('div-gpt-ad-1568992787157-0');}); googletag.cmd.push(function(){googletag.display('div-gpt-ad-1569227010092-0');});

Składniki:

2 duże puszki karmy pokruszony chleb kilka łyżek mleka

Do dekoracji:

googletag.cmd.push(function(){googletag.display('div-gpt-ad-1568992853365-0');}); googletag.cmd.push(function(){googletag.display('div-gpt-ad-1569227051624-0');}); pasztet z wątróbki porcja twarożku

Karmę wymieszać z chlebem i dodać tyle mleka, aby powstała jednolita masa. Wyłożyć ją na talerz i uformować tort. Wierzch posmarować pasztetem i udekorować twarożkiem za pomocą papierowego rożka.

Składniki:

  • 2 duże puszki karmy
  • pokruszony chleb
  • kilka łyżek mleka

Do dekoracji:

  • pasztet z wątróbki
  • porcja twarożku

Karmę wymieszać z chlebem i dodać tyle mleka, aby powstała jednolita masa. Wyłożyć ją na talerz i uformować tort. Wierzch posmarować pasztetem i udekorować twarożkiem za pomocą papierowego rożka.