14.01.2009
Wegetariańskie krakersy
psy.pl
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Wegetariańskie krakersy.
fot. Shutterstock
Składniki:
- duża marchewka(lub jabłko, ewentualnie cukinia)
- olej słonecznikowy
- mleko
- jajko
- mąka
Zetrzeć marchewkę, wlać trochę mleka i odrobinę oleju. Dodać tyle mąki, aby dało się zagnieść masę. Łyżką uformować stożki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem. Piec w nagrzanym do 170-180°C piekarniku przez 25 minut. Po wyłączeniu pozostawić do wyschnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Psy.pl to portalu tworzony przez specjalistów, ekspertów ale przede wszystkim przez miłośników zwierząt.
Polecane przez redakcję
Reklama
Zobacz powiązane artykuły
25.03.2024
Przysmaki z wielkanocnego stołu. Czym poczęstować psa?
Ten tekst przeczytasz w 3 minuty
Wiele przysmaków z wielkanocnego stołu kusi naszego psa. Którymi z nich możemy się z nim podzielić? Jak wybierać przekąski, które nadają się dla czworonogów, nie ryzykując przy tym zatruć czy biegunek w okresie świąt?
undefined
21.03.2024
Piesotto – gotowane jedzenie dla wymagających. Testy i recenzja
Ten tekst przeczytasz w 3 minuty
Gotowane jedzenie dla psa kojarzy się głównie z resztkami ze stołu. A co, jeśli byłoby gotowane specjalnie dla psów? Takie właśnie jest Piesotto – i do tego dostajemy je w dostawie do domu. Czy jednak pies je polubi?
undefined
16.03.2024
Piesotto – w krainie psich smaków. Czy gotowane jedzenie dla psa ma sens?
Ten tekst przeczytasz w 4 minuty
Zamawiamy sobie gotowe diety, a psu podajemy suchą karmę. A gdyby okazało się, że jest sensowna i zdrowsza alternatywa? To właśnie oferować ma Piesotto. Postanowiliśmy przetestować, czy faktycznie takie rozwiązanie ma sens.
undefined