15.01.2009
Chrupiące ciasteczka rybne
psy.pl
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Chrupiące ciasteczka rybne.
fot. Shutterstock
Składniki
- 20 dag ryby (np. tuńczyka w sosie własnym)
- 125 ml wody
- 40 dag mąki
- 2 jajka
- 4 łyżki oleju
- 2 łyżki mięty lub innych świeżych ziół
Mikserem wymieszać dokładnie rybę, wodę, mąkę, jajka i olej. Następnie dodać do powstałego ciasta posiekane zioła. Rozwałkować i wykroić foremkami ciasteczka. Piec w temperaturze 200°C przez mniej więcej 20 minut. Pozostawić do wyschnięcia na 24 godziny.
Psy.pl to portalu tworzony przez specjalistów, ekspertów ale przede wszystkim przez miłośników zwierząt.
Zobacz powiązane artykuły
01.07.2025
Boczek dla psa. Czy pies może jeść boczek?
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Boczek wydaje się dobrym przysmakiem dla psów – w końcu to kawałek mięsa. Jednak czy na pewno pies może go jeść bez żadnych ograniczeń? Sprawdź, czy psu można dać boczek!
undefined
26.06.2025
Mity o suchej karmie. Czego nie mówią nam producenci karm?
Ten tekst przeczytasz w 4 minuty
Karmisz swojego pupila suchą karmą? Nie ma w tym nic złego, ale powinieneś wiedzieć, co trafia do miski twojego pupila... Poznaj najpopularniejsze mity o suchej karmie dla psów!
undefined
24.06.2025
Czy śledzie dla psa są zdrowe i bezpieczne?
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Śledzie mają cenne wartości odżywcze i mogą znaleźć się w diecie naszych pupili. Jednak chcąc podać psu kawałek śledzia musimy zachować ostrożność!
undefined