15.01.2009
Chrupiące ciasteczka rybne
psy.pl
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Chrupiące ciasteczka rybne.
fot. Shutterstock
Składniki
- 20 dag ryby (np. tuńczyka w sosie własnym)
- 125 ml wody
- 40 dag mąki
- 2 jajka
- 4 łyżki oleju
- 2 łyżki mięty lub innych świeżych ziół
Mikserem wymieszać dokładnie rybę, wodę, mąkę, jajka i olej. Następnie dodać do powstałego ciasta posiekane zioła. Rozwałkować i wykroić foremkami ciasteczka. Piec w temperaturze 200°C przez mniej więcej 20 minut. Pozostawić do wyschnięcia na 24 godziny.
Psy.pl to portalu tworzony przez specjalistów, ekspertów ale przede wszystkim przez miłośników zwierząt.
Zobacz powiązane artykuły
03.06.2025
Czy pies może jeść wieprzowinę? Sprawdź!
Ten tekst przeczytasz w 3 minuty
Tłusta, zawierająca cholesterol i odradzana przez ludzkich dietetyków… Czy jest niezdrowa także dla czworonogów? Sprawdźmy, czy pies może jeść wieprzowinę!
undefined
01.06.2025
Czy sól szkodzi psu? Sprawdź, dlaczego pies nie powinien jeść słonych potraw!
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Każdy opiekun domowego czworonoga słyszał nieraz, że sól szkodzi psu. Czy na pewno tak jest? I w jaki sposób sól w diecie zwierzaka wpływa na jego zdrowie?
undefined
31.05.2025
Czy pies może jeść dania dla niemowląt i słoiczki dla dzieci?
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Niewielkie słoiczki zawierające zupki i obiadki dla dzieci znaleźć można w kuchni wielu rodziców. Czy psiak też mógłby jeść dania dla niemowląt?
undefined