15.01.2009
Chrupiące ciasteczka rybne
psy.pl
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Chrupiące ciasteczka rybne.
fot. Shutterstock
Składniki
- 20 dag ryby (np. tuńczyka w sosie własnym)
- 125 ml wody
- 40 dag mąki
- 2 jajka
- 4 łyżki oleju
- 2 łyżki mięty lub innych świeżych ziół
Mikserem wymieszać dokładnie rybę, wodę, mąkę, jajka i olej. Następnie dodać do powstałego ciasta posiekane zioła. Rozwałkować i wykroić foremkami ciasteczka. Piec w temperaturze 200°C przez mniej więcej 20 minut. Pozostawić do wyschnięcia na 24 godziny.
Psy.pl to portalu tworzony przez specjalistów, ekspertów ale przede wszystkim przez miłośników zwierząt.
Zobacz powiązane artykuły
12.05.2025
Szparagi dla psa. Czy pies może jeść szparagi?
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Szparagi mogą znaleźć się w diecie psa pod warunkiem, że zostaną odpowiednio przygotowane. W przeciwnym razie wywołają nieprzyjemne objawy!
undefined
30.04.2025
To nie musi być alergia! Jak rozpoznać nietolerancję pokarmową u psa małej rasy?
Ten tekst przeczytasz w 3 minuty
Problemy trawienne u małych psów nie zawsze oznaczają alergię! Jak rozpoznać przyczynę nawracających zaburzeń trawienia u psa małej rasy i jak pomóc pupilowi?
undefined
26.04.2025
Woda dla psa. Czy pies może pić wodę mineralną?
Ten tekst przeczytasz w 2 minuty
Psy nie powinny pić wysokozmineralizowanej wody z butelki ani wody gazowanej. Jaka w takim razie powinna być woda dla psa?
undefined